Få hjälp efter en skada


När du rider på en häst är du högt upp i luften. Det händer då och då att hästen inte vill samarbeta med dig som ryttare. Chansen att falla av hästryggen är stor och risken att skada sig är ännu större.

Därför bör du ta det försiktigt när du sitter upp på dessa stora djur. Ridskador är ofta förknippade med skador av allvarlig karaktär. Trots att det allt som oftast förekommer skador är ridsport en av de största sporterna i Sverige. Några av de vanligaste skadorna i samband med ridning är skallskador och axelskador.

Behandla ryggen och dess skador

Har du otur kan du landa på ryggen och skada denna. Faller du olämpligt och får mycket ont ska du åka in till akutmottagningen på närmsta sjukhus och röntga din rygg. Har du endast lite ont eller om röntgen inte visar något speciellt kan du besöka Muskelcentrum.

Här erbjuder de dig behandlingar för din rygg och med hjälp av stötvågsbehandling kan du få hjälp med dina muskelskador eller skador i senor. Detta är en effektiv, säker och testad behandlingsmetod som fungerar. Denna mottagning är en av de få kliniker i Sverige som erbjuder denna typ av behandling.