För dig som ställer ut och tävlar med din häst


Många av oss som sysslar med ridsporten tycker om intressets alla sidor – allt från svettiga timmar i stallet till vinden i håret i en skön galopp. Och hästintresset är sannerligen mycket mångfacetterat.

För dig som ställer ut och tävlar din häst vet du att det är mycket fokus på den fysiska formen. Se därför till att ha allt redo för att göra i ordning din häst för den stora dagen.

Planera mer

När du ska tävla med din häst eller ställa ut din häst är det extremt viktigt att du får med dig allt som behövs. Dessutom är det många förberedelser som påbörjas långt innan den stora dagen. Börja med att sätta dig ner med papper och penna för att göra en lista. Börja med att skriva ner alla saker som behöver göras och sedan de saker som måste införskaffas.

Nya inköp

Även om du har det mesta av utrustningen inför evenemanget kan det ibland kännas motiverande att unna dig något nytt. Kanske är sadelgjorden lite sprucken eller vill du ha en ny kavaj inför hopptävlingen? Ett klick bort finns prisvärda och kvalitativa val för dig som letar efter något nytt.